keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kissahousut

Sain viime viikolla Lallatilaalta velourtilkkuja ja tämä turkoosihan on aivan Puuha-Peten kissan väristä. Tyttö tykkää Puuha-Petestä, lienee veljellä vaikutusta asiaan. Kaikki kissat ovat nyt suosikkeja ja Kittejä. Joten kissahousut Puuhiksen kissalla.

Kerrankin oli kaikki kuvan kankaat velouria, ja sen kyllä huomaa lopputuloksesta, taitaa olla paras tekemäni kuva. Pieneimmästä päästä, mutta tekemistä riitti, kun on noita yksityiskohtia ja pieniä mustia osia.  Musta velour on jotain vanhaa varastoani. Raitajoustofrotee on taas Virosta, Abakhan Fabricsista, kolmen vuoden takaa. Vaaleanpunaisesta en tykkää sitten yhtään, mutta tähän pinkkiraitaiseen kankaaseen jotenkin ihastuin. Tuolloin minulla ei ollut vielä tyttöäkään, mutta pakko oli sitä pala ostaa. Tyttömme ja pari muuta tyttövauvaa on sittemmin siitä vaippoja saanut, mutta vasta nyt ensimmäisen kerran sitä vaatteisiin uskaltauduin käyttämään.

Niin ja kaava taas Ottobren 4/08 lehden Vilkas velourhousut, samat siis kuin esimerkiksi nämä housut. Niin olen tähän kaavaan ihastunut, tällä kun onnistuu niin joustavat kotihousut, kuin juhlavammat houstamattomat kaavaa vähän leventämällä.5 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Hieno, osaat hyvin !

Hatatuu kirjoitti...

Kiitosta kovasti!

PikkuHoo kirjoitti...

Minäkin oon monesti suunnitellut tuon kisun applikoimista, meillä puuha-pete on ihan ykkönen.

Sani kirjoitti...

Oi, nää on kyl ihanat :)

Hatatuu kirjoitti...

Kiitos, näistä on kyllä tykätty! Kerrankin on pysynyt housut jalassa.