sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sakulle kaveri

Meidän pikkumies on nyt parin viikon ajan nukkunut päivisin lähes KOLMEN tunnin päikkäreitä, siispä ompelulle on nyt tosiaan kivasti aikaa. Ja tuossa kolmessa tunnissa ehtii muutakin vielä ompelun lisäksi.

Meillä tarvitaan syksyä ajatellen pitkähihaisia paitoja ja niinpä päätin ommella sellaisen. Bodyt on nyt jääneet melkeinpä kokonaan pois käytöstä, jotenkin paidat vaan tuntuu kivemmilta, onhan meillä jo iso poika! (todettakoon tässä välissä, että poika istuu sylissä, tänään unta riitti vain reilu pari tuntia)

Kankaan olen saanut tädiltäni ja hän puolestaan on ostanut sen kirppikseltä. Tosi vahvaa, joustavaa putkitrikoota, varmaan toimisi ihan resorinakin.
Sammakko tehty velourista.

Heti applikoinnin aloittaessani kangas alkoi taas temppuilla ja päätin kokeilla tavallista silitettävää kovikekangasta paidan nurjalle puolelle ja johan alkoi applikointi sujua! Ommel ei aaltoile yhtään ja kaikki sujui hyvin! Tällä konstilla siis jatkossakin!
2 kommenttia:

Riika kirjoitti...

Hienosti olet applikoinnissa onnistunut, pitäisi itselläkin kokeilla! Ja ihana blogi, jään ehdottomasti seuraamaan, mitä tuleman pitää :)

lallatilaa kirjoitti...

Voi kiitos, pikkuhiljaa taidot karttuvat :) Tervetuloa seuraamaan blogiamme!