lauantai 21. elokuuta 2010

Sakusammakko, kurn kurn!

Noniin, onnellisesti olen nyt naimisissa ja häähässäkkä on takanapäin! Vihdoin alkaa löytyä aikaa myös ompelulle. Tänään meinasin tilailla uusia kankaita, mutta en millään osannut päättää mistä tilaisin...joka paikassa oli jotain kivaa, mutta ei kuitenkaan kaikkea mitä olisin tarvinnut/halunnut. Bongasin samalla Royal-kestot sivuilta, että Porissa on jossain tuo royal-puoti...ilmeisesti Meri-Porissa päin. Kaupalla ei ole ainakaan näin kesäisin tarkkoja aukioloaikoja, eli sinne pitäisi soittaa, että tietävät olla paikalla. Täytyy varmaan soitella joskus, säästää ainakin postikulujen kanssa.

Mutta asiaan... Tänään siis kaivelin vanhoja kangasvarastojani, ihan kyllä muistinkin, että pala turkoosia nanson collegea pitäisi olla ja löysinkin kankaan lopulta. Kangasta on vain n. 40 cm pätkä, mutta juuri ja juuri sain siitä vielä tehtyä housut pojalle. Lopusta kankaasta sitten varmaann paita tai ehkä jopa kaksi. Housujen lahkeeseen pääsi tälläkertaa sammakko kurnuttelemaan :) Hermo meinasi mennä tuon sammakon kanssa. Tuossa applikoinnissa olisi ilmeisesti suureksi avuksi jos taustalle laittaisi irti revittävää tukikangasta, mutta en omista sellaista ja ainakaan Eurokankaassa ei sellaista edes myydä. Noissa pienissä kohdissa, kuten käsissä ja jaloissa lanka ja kangas temppuilevat ja ompeleesta ei tule järin siisti. Moneen kertaan jouduin purkamaan ja taas ompelemaan uusiksi. Se tukikangas auttaisi myös siihen ettei applikaatio-ommel aaltoilisi.

Sammakko-kuva jostain Ottobre-lehdestä. Katsotaan jos saisin paremman kuvan vielä, nyt illalla salaman kanssa ei oikein sujunut!

Ei kommentteja: