tiistai 24. elokuuta 2010

Hau hauuu

Meillä on poika alkanut matkimaan joitain eläimiä. Yleisimmät ovat hau hau ja pääää...tänään aamulla uutena tuli ammuu. Tästä innostuneena päätin tehdä koira-applikaation. Koiran naaman malli on bongattu jostain blogista, mutta valitettavasti en enää löytänyt blogia uudelleen :( Jos joku tuntee omakseen niin saapi ilmoittaa kommentteihin! ( Lisäys 25.8:No nyt löysin blogin uudestaan eli Tosimummo -blogistahan tuon koiranpään bongasin)
Mutta omana lisäyksenä keksin tehdä selkäpuolelle jalat sekä "irto" hännän...ja tästä ideasta olen nyt vallan innoissani :) Tällä idealla voisi toteuttaa muitakin eläimiä!
Applikaatio sujui taas kuin unelma kun laitoin silitettävää kovikekangasta taustalle ( en siis silittänyt sitä kiinni) Eilen tilasin Ottobre-shopista sitä irtirevittävää!

Kangas on ihanaa nanson ohutta collegea, mikä valitettavasti loppui tähän. Hihoista olisin muuten tehnyt ehkä pari senttiä pidemmät, nyt hihat ovat juuri sopivan mittaiset. College ostettu Triteksiltä.

Malli nukkuu, joten nyt pelkkiä kuvia paidasta. En tiedä mitenkä onnistun näitä vaatteita kuvaamaan kun näyttää kuvissa siltä, että paidan oikea puoli olisi korkeampi, todellisuudessa paita on kyllä ihan normaalin mallinen ja istuu hyvin päälle.
Kaava Ottobre 3/2007
Hintaa paidalle 1-2€

3 kommenttia:

Täti A kirjoitti...

Onpas vallan hauska häntä ja selkäaplikointi.

Riika kirjoitti...

Oi, ihana paita ja ihana applikaatio! Tuo on tosi hauska idea!

lallatilaa kirjoitti...

Kiitokset teille :)