tiistai 24. elokuuta 2010

Nupineulatyyny ilman ompelua

Tämän neulatyynyn idea on bongattu Elmää kurjenpolvessa blogista. Tosi helppo ja nopea tehdä, tein samaan aikaan kun poika aterioi päiväruokaansa (no ok, siinähän vielä reilu 1 vuotiaalla hetki kestää (: )
Tämä tuli ihan todelliseen tarpeeseen, nimittäin nuppineulat jotka omistan on mummuni peruja ja ne ovat edelleen siinä samassa keltaisessa muovirasiassa jossa olen ne kotiin tuonut. Sellainen rasiahan on ihan äärimmäisen epäkäytännöllinen ja moneen kertaan olen sen jo onnistunut tiputtamaan tai kaatamaan. Mutta nyt ei enää neulat lentele!

Purkki on vanha ananas-säilykepurkki jonka päällystin lastenkankaalla, ihan vaan liimaamalla. Sisällä sukkahousua, mikä on täytetty vanulla ja sukkahousun päällä vielä samaa lastenkangasta, alhalta laitoin aukon kumilenkillä kiinni ja purkin pohjalle plöräytin vielä kasan liimaa.
Yläreunaan laitoin vielä mokkapintaista ohutta nauhaa.

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Miten se onkin niin työlästä muka tehdä itselle nuppineulatyyny? Mulla on neulat missä milloinkin, on purkkia ja joku vanha pieni pehmolelukin mihin niitä aina tyrkin :D

Riika kirjoitti...

Huippu! :)

Tiina kirjoitti...

Moikka! Vastakäynnille tulin. Täältähän löytyi kaikenlaista kivaa, ja erityisesti kadehdin tuota neulomistaitoa siinä olis itsellä paljpon tsempattavaa vielä. Juuri sukkia kummempaa kun en jaksa tehdä, ja liekö osaisinkaan. =)

lallatilaa kirjoitti...

jeee, kivaa kun tulette vastavierailulle! :)
Kati: Nyt vaan toteuttamaan helppoa nuppineulatyynyä!
Riika: Kiitos :)
Tiina: kirjoitellaan tätä blogia siskoni kanssa kahdestaan, hän osaa neuloa ja kutoa, itselläni on vain jonkimoinen ompelutaito...mutta ehkä vielä joskus itsekkin opettelen kutomaan :)

Pauliina kirjoitti...

Loistava idea! Johonki vanhaan kahvikuppiin vois tehä...joo :)