lauantai 7. elokuuta 2010

Isompia likavaippapusseja

Helmikuussa tein parin vaipan likavaippapusseja ja niistäkin suuremmat annoin tuolle siskolleni. Pienet ovat tosi käteviä pikkureissuilla, mutta toisinaan tarvitaan suurempia. Innostuin näitä tekemään, kun piti jotain hiljaista tehdä yläkerrassa tyttöä päikkäreille nukuttaessa. Muuten on käsityöt melko vähällä huomiolla ainaisen remontin takia.

Kankaat ovat vaippaompeluiden ylijäämäpaloja, pul-kangasta kaikki. Peikko- ja omppukankaasta en ole koskaan vaippoja tehnyt, vaan ne ovat Myllymuksuilta ilmaiseksi tilattuja paloja, samoin kaksi pientä palaa punaista. Nauha on joskus Huuto.netistä tilaamaani. Ohjetta näille ei ole, lähinnä mitä kankaista löytyy.


Huomaako mistään, että tein viimeksi punaisia ja ruskeita vaippoja?


Toiselta puolelta löytyy suunnilleen saman verran kuviopalasia, mutta hieman eri järjestyksessä, omppukangasta ei riittänyt kuin toiselle puolelle. Ruskeisiin pusseihin laitoin myös merkkinauhat pitkästä aikaan, varsinkin tuon peikkopussin väreihin sopi niin hyvin. Vielä en ole kokeillut, mutta uskoisin näihin keskimäärin seitsemisen vaippaa mahtuu.

Ei kommentteja: