tiistai 2. helmikuuta 2010

Viidakkopaita

Nyt onkin ollut muutama päivä hiljaiseloa ompelun rintamalla...kovasti on ollut kaikkea muuta tekemistä. Mutta tänään piirsin kaavat pojan trikoopaitaa varten ja samalla ompelin paidan valmiiksi. Pari pikkujuttua tässäkin meni vikaan, mutta aika hyvin paita kuitenkin onnistui. Kaula-aukko lörpöttää hiukan, voi olla, että ompelen sen vielä v-aukkoiseksi, jolloin saan vähän kiristettyä sitä samalla. Molemmilla olkapäillä on kahdet kam-nepit. Tässä paidassa piti etukappaleen yläosat tulla takakappaleen päälle ja siihen siis nepit, mutta jotain meni vikaan ja tässä paidassa homma meneekin toistappäin :)

Olen ollut hirmu tyytyväinen koneisiini, mutta nyt kun ompelin paidan helmaa, niin lanka katkesi monta kertaa ja helman ompeleesta ei siis tullut ihan suora. Varmaan jotkut säädöt on pielessä, mutta oli kiire saada paita valmiiksi ja en jaksanut perehtyä säätöihin. Ehkäpä seuraava paita onnistuu sitten jo hyvin! Ihan käyttökelpoinen paita tämä kuitenkin on, jos ei ihan läheltä katsele ;)

Kangas ikasyr-verkkoakaupasta metrinhinta trikoolle oli 17 €. Ostin kangasta 50 cm pätkän ja siitä tulee ainakin kaksi paitaa. Hihoihin käytin mustaa trikoota omasta vanhasta paidastani.

Ei kommentteja: