keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Reglanhihainen paita

Lainasin siskoltani taas lisää Ottobre-lehtiä. Yhdestä lehdestä löytyi kiva kaava reglanhihaiseen paitaan, tällaista kaavaa olen oikeastaan etsinytkin. Vähän jänskätti tehdä tätä kun hihat ovat täysin erilaiset kuin normi-paidassa, mutta eihän se vaikeata ollutkaan! Paita valmistui ehkä jopa nopeammin ja helpommin kuin tavis paita. Nyt kokeilin myös ensimmäistä kertaa kaksoisneulan käyttöä ja helposti sujui sekin, oikein harmittaa miksen ole käyttänyt neulaa muissakin vaatteissa, tulee kyllä paljon nätimpi ommel, kun on kaksi rinnakkain!

Kaava siis Ottobre 6/2008 lehdestä. Kankaan ostin joskus huuto.netistä, hintaa oli 1,20€. Kangas on ihan epämääräisen kokoinen pala, mutta siitä tulee kyllä useampikin paita pikkuiselle. Musta kangas on omasta vanhasta paidastani, samaa mitä käytin viidakkopaidan hihoissa. Eipä siis kalliiksi tullut tämä paita.

Tähän paitaan olen ehkä kaikkein tyytyväisin tekeleistäni...kaula-aukosta tuli tälläkertaa kireämpi kuin edellisissä paidoissa, mutta vaikkei sivuilla ole neppejä, sai sen silti helposti pojan päälle. Hiukan kaula-aukon resori nousee ylöspäin ja näyttää ehkä vähän hassulta, tosin päällä sitä ei kyllä mielestäni huomaa. Ja tuo resorin liitoksohta on haastava, eikä siitä nytkään kyllä hirmu siistiä tullut, harjoitusta lisää siis!

Ei kommentteja: