torstai 11. helmikuuta 2010

Keinutuolin "vaate"...

...vai mikäköhän se olisi nimeltään? No tänään tein kuitenkin päällisen keinutuoliin. Tuoli on isomummuni tai isoisomummuni vanha jonka sain talvella itselleni. Tuolivanhukselta oli molemmat jalat katkenneet ja maalikin oli huonossa kunnossa, joten ensin se kävi pikku huollossa.

Jo ennen ompelukoneiden ostoa tiesin, että haluan keinustuolille päällisen ja kävin ostamassa kankaatkin sitä varten. Noh, kangas ei kotona näyttänytkään enää niin hyvältä ja tilasin netin kautta uuden kankaan...noh, eipäs näyttänyt kivalta sekään. Tänään keksin, että kaapissa on meidän vanha ikean päiväpeite, minkä kangas on vaalea ja sellainen josta tykkään. Leikkasin siis palan päiväpeitteestä taitoin kaksinkerroin ja reunoille surrutin vinonauhaa. Eli halvaksi olisi tämäkin ompelu tullut jos ei olisi tullut osteltua niitä muita kankaita, no eiköhän nekin paikkansa jostain joskus löydä.

Väri on nyt kuitenkin juuri sellainen josta tykkään ja mikä sopii kotimme vaaleaan sisustukseen. Mitään kiinnitysnauhoja en ommellut, eiköhän se pysy hyvin noinkin.
Päällinen saattaa saada kaverikseen vielä pienen ohuen tyynyn.

Ei kommentteja: