sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Paaaljon traktoreita ja parit housut

Ikinä en malta tilata kalliita printtikuoseja, mielummin tilailen tarjouskankaita ja köljään Konttia ja kirppiksiä, mutta nyt oli traktoritrikoihin sorruttava. Tarkan mittailun tuloksena tilasin Royal tuotteelta puoli metriä molempia kankaita, jotta molemmat pojat saisi kaksi paitaa.


Takakappaleisiin ja pitkiin hihoihin en kankaan kuvitellutkaan riittävän, mutta olisi tainnut hieman villit niin tullakin. Yllättäen läheisillemme syntyi pikkupoika ja hänellekin sain kankaasta bodyn, tai ainakin etukappaletta.


Toinen kangas on tätä Maitotytön kuosia, oli nuoremman pojan värivalinta. Tästäkin riitti, hupusta huolimatta, vielä 62cm bodyynkin.


Sitten sovituskuvaa (kyllähän hienosti ilmeilevätkin...), kumpiakaan housuja en ole aikaisemmin esitellyt. Nuoremman pommihousuista tykkään oikein erityisen paljon, mutta parempaa kuvaa en kehtaa laittaa, poika kun on piirrellyt niihin punaisella permanent tussilla, eikä edes paljoa haalistunut pesussa. Housuissa on siis Pommit Angry birdsistä ja Super Mariosta.


Isomman pojan farkut ovat suuret, eivätkä toivottavasti jää meidän kaappeihin, taas tuollaiset farkun paloista kootut ja takataskut polvien kohdalla.


Ei kommentteja: