tiistai 17. syyskuuta 2013

Tyttöjen juttuja

 Omille tytöille vaatteita taas tilkkulaatikon kätköistä, sekä 3-vee lahjaksi tällainen vetskarimekko Pony applikoinnilla. Lahjaideaa en meinannut millään keksiä ja synttäreille lähdettiinkin samantien mekon valmistuttua, voisihan sitä joskus omella hyvissä ajoinkin.


 Kaava oma, paljon käytetty ja tykätty. Applikoinnin kangas on farkkua nurin päin ja kuva taas aikaisemmin ompelulaatikkoon tulostettu ja silloin käyttämättä jäänyt. Tikkaukset tein samalla lilalla kuin applikoinninkin.


Sitä luulisi, että neljännelle vauvalle löytyy vaatteita pilvin pimein, varsinkin kun löytyy isosiskokin, mutta näppärä äiti on hukannut kaikki 62 senttiset. Olin niinkin fiksu, että järjestin keväällä vaatteet koon mukaan, mutta tuota yhtä pussia ei nyt löydy mistään.

Oikeasti tässä harmittaa vaan se, että jos jotain toosi ihania jää nyt käyttämättä, kun en muista mitkä tuota kokoa oli. Tämähän on aivan ihana tulanne, kun saan ommella vauvajuttuja oikeaan tarpeeseen!


Molemmissa bodyissa on kaavana kietaisubody Ottobresta 1/2012, sama joita neidin ensimmäisissä bodyissa oli koossa 56cm.Käsittämättömän pienistä suikaleista näitä syntyy!


Pallokangas on Hannan kankaasta, mutta osaksi piiloon jäävän kietaisuosan punainen tilkkulootasta. Puukangas on korkeasta, mutta kapeasta soirosta, riitti toiseen etukappaleeseen, takakappaleeseen ja yhteen hihaan.


Vanhemman tytön paita on jo hetken odotellut esittelyään, nuo taustalla olevat villiviinin lehdet ovat tässä välissä muuttuneet kauniin punaisiksi. Kuvakin löytyi kansiosta, ennen jo kuukauden ikäisen vauvamme syntymää.


 Tuon ihanan sydänkankaan tilkut sain taasen tädiltäni, niin tyttöni näköistä. Tähän käytin pitkälti kaiken kankaasta. Kaava on jokin yhdistelmä - muokkaus, tuollainen sydänkuvioinen taskukin jotenkin "kuului" tähän paitaan.

Ei kommentteja: