keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kolmas barbapapa toden sanoo

Meidän 1-vuotias tyttönen on täysin rakastunut omaan barbapapa pehmoleluunsa. Pehmo nukkuu sängyssä vieressä ja päivisin tyttö kiikuttaa sitä ympäri kotia. Sanoja ei tytöltä vielä tule, mutta barbapapan kun hän näkee tulee suusta "phbphbhp".

Siispä päätin ommella tytölle barbapapahameen. Kaksi ensimmäistä meni ihan reisille..johtuen noista mustista yksityiskohdista ja siitä, että UUSI koneeni päätyi nyt kolmannen kerran huoltoon (eli jotain vikaa sekä minussa että koneessa)
Sain lainakoneeksi Saman mallin eli Pfaff ambition 1.0 koneen ja vihdoin minusta tuntuu että kyllä tuo kone on vaan aikast ihana.. alusa asti ollut sellainen tunne, että oma koneeni on ollut ihan maanantaikappale!!

Mutta asiaan...eli tytölle mekko. Siskoni opasti ihan kädestä pitäen, miten ompelukoneella tehdään rypytys ja nyt kokeilin rypytystä sitten helmaan. Aika hauskaa hommaa !

Kaveriksi vielä jo aiemmien tekemäni leggingsit, jotka tein ihan toista mekkoa varten, mutta sopii kuin nenä päähän näidenkin kanssa!

Trikoot Fabriina-verkkokaupasta.
Applikoinnit tilkuista, mutta tuo hempeän vaaleanpunainen velour on Selian-verkkokaupasta. Ja on muuten ihanan pehmeää ja laadukasta!


Ja vielä toinen setti, jonka ompelin jokin aikaa sitten. Ruskeapohjainen kukkakanga son varmaankin kaikkien aikojen lempikuosini. Aikoinaan sain sitä 2 metrin pätkän ja nyt kangas alkaa olla jo aika lopussa. Tunika applikoinnilla ja leggingsit kukkakankaasta.

Ja huomaa jälleen barbapapa mukana!!

V-punainen trikoo muistaakseni myös Fabriina-verkkokaupasta
Ja kukkatrikoo Ikasyrilta

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihanat setit ja niin aurinkoinen neiti! :)

Sani kirjoitti...

Söpö neiti ja ihana mekko :)

He he, mä saan aina noottia koulussa kun puhun rypytyksestä, sen virallinen nimi on poimutus :D
Mä olen todennut että rypytys/poimutus (millä sitä nyt tahtookin kutsua) on yhdenlainen taitolaji, ei suju minullakaan ihan aina niin ku pitäs....