sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

päiväpeitto ja peppikassi

Ystäväni kutsui synttärikahville ja lahjan halusin tehdä itse. Peppi on ystävälleni SE juttu, joten ryhdyin Pepin applikointiin. Olen tätä samaista Pepin kuvaa applikoinut pari kertaa aiemminkin, joten malli oli valmiina.
Päädyin kassin ompeluun.

Kaapista ei löytynyt oikein mitään sopivaa puuvillakangasta yksivärisenä. Tuo musta kangas on melko vahvaa, mutta tarkoitettu johonkin vaatetukseen, sillä se joustaa vähän toiseen suuntaan, ehkäpä joku housukangas. Sisälle laitoin sitten vihreän puuvillan, ettei sisus venu.

Ihan pirtsakka tästä tuli, kasvojen ompelu vaan on älyttömän hankalaa, en tajua miten toiset saa tehtyä ripset ja kulmakarvat ja muut pikkujutut ompelukoneen avulla, tämä on vähän sellainen, ööö lapsen piirtämän näköinen peppi :)

Ja vähän tökkii omaan silmään nuo vihreät ompeleet mustassa kantokahvassa, ajattelin sen tuovan pirtsakkuuttaa, mutta taisi olla vikapäätös.

Saksasta kotiutui tilaamani puuvillakankaat ja niistä ensimmäisenä ompelun alle pääsi autokangas joka valittiin yhdessä pojan kanssa, päiväpeitto kankaaksi. Ek:sta hain vielä vanukangasta (tai mitäs se nyt onkaan nimeltään) taustaksi. Simppeliä ompelua ja valmistui hetkessä...ja poika todella tykkää!
On muuten melkoisen ylpeä poika kun osaa nyt ihan itse pedata petinsä :) Päiväpeitto pn 20 cm pidempi kuin sänky ja pysyy hyvin patjan alla jalkopäästä. Poika osaa siis itse ottaa pois illalla ja laittaa takaisin aamulla.

2 kommenttia:

KatiJ kirjoitti...

Ihana toi peppikassi! :)

Mieli kirjoitti...

Peppi on parasta! :)