tiistai 26. maaliskuuta 2013

Perhosta ja prinsessaa

Kävin taas viikonloppuna halpakangasostoksilla. Porin kangasapajasta ostin sekundatrikoita ja collegea muovikassillisen, mm tämä musta trikoo. Kontista pussillisen resoreita, mm pinkkiä, sekä kirpparilta pinkit velouriset housut. Jotain halusin pinkki-musta yhdistelmästä tehdä, erilaisia eläimiä pohdein ja perhoseen päädyin.

.

 Kaavana on se lyhyen vetskarin omaava hoikan tytön huppari, Ottobresta 4/12. Leikkasin resorista jo suikaleen tuota vetskaria ajatellen, mutta onneksi tajusin, että perhonen tulee liian alas jos tähän vetskarinkin lisää, tuolla kaavalla tein kuitenkin paidan.

Tämä taisi olla ainoa "viaton" musta trikoo, mutta sen verran pieni pala, että hupun toinen puoli tuli jostain vanhasta trikoosta. Vuoritin hupun tuolla paljon paksummalla velourilla. Tuntuu toimivan, vaikka sitä hieman epäilinkin.

Koristeompeleella tikkailin, ihan kivasti onnistuikin vaaleanpunaisella langalla, tästä vaan ei saanut muuta kuin sovituskuvia, päällä kun on nytkin. Niin ja miten mun 4-vee näyttää noin isolta??


Jokin viikko sitten valmistui se viimeinen Super Mario-sarjan paita. Samaa edullista linjaa, kirpparilta tämäkin kangas.


 Vähän överiksi meni nämä korut prinsessalla, mutta yhdessä nappilaatikosta valittiin ja tyttö kun kovasti tykkää, niin eihän noita nappeja pikkuhelmiksi saanut vaihtaa


Ja vielä kuva koko triosta, niin hankalasti kuvattava joukko, tämän parempaa ei yli kymmenestä kuvasta löytynyt.. Pysyivät sentään melko paikallaan telkkaria tuijottaessa.

Ei kommentteja: