lauantai 30. maaliskuuta 2013

hamelahja ja pipoja rusetilla

Ystävän tyttö täytti tänään vuoden..pelottavaa, sillä se tarkoittaa että oma tyttöni täyttää 2 viikon päästä myöskin vuoden!!!

Lahjaksi ompelin mekon, itseasiassa alkuperäinen mekkonen päätyi oman tytön käyttöön, sillä uutta kaavaa ei ikinä kannattaisi testata lahjavaatteeseen. Kaula-aukosta tuli vähän liian suuri joten päädyin tekemään ystävän tytölle rypytysmekon.
Kankaaksi valikoitui kisutrikoo, heillä kun on kissoja.

Tässä omalle tytölle päätynyt mekkonenJa lahjamekko. Mekossa on samanlainen etu-ja takakpl, niskaan en laittanut mitään lappuja, joten oiken puolen kertoo helmassa oleva sydännauha.Myös rusettipipoja olen ommellut parille ystävälle. Toiselle mustavalkoinen ja toiselle samistelupipot sekä ystävälleni että hänen lapsilleen :) Punaisten pipojen kaveriksi ompelin vielä vauvalle tumput samoilla väreillä, ne unohtui kuvata.

5 kommenttia:

glenni kirjoitti...

voi kuinka söpö mekko ja nuo pipot! ♡

TanttaRalla kirjoitti...

Onpa suloinen mekko ja kangas :)

Susanna kirjoitti...

Ihania kissamekkoja! Mistä noin ihanaa kangasta on saanut?

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset kommenteista ! tuo kangas on arpajaisvoitto Neenuskalta, mutta on jo ihan tilattavissa http://neenuska.valmiskauppa.fi/sydankissa-jersey-p-1332.html

Susanna kirjoitti...

Valmistauduin jo henkisesti siihen, että tuota kangasta ei saa enää mistään, mutta sitä siis saisikin! Olen vaan tilannut viime aikoina niin paljon kankaita, että hirvittää, mutta jos vaan yhtä vielä...