keskiviikko 16. tammikuuta 2013

vauvalahja

Ystävän pienelle uudelle perheenlisälle ompelin lahjan ja samalla ompelin lahjat myös äidille ja isosiskolle.

Ajatuksena oli siis tehdä jotain samisteluvaatetusta perheen naisille :)

Suikalehameen tein ensimmäistä kertaa ja sitä tuli mielestäni oikein kiva! Pikkuinen hame on muokkailua kokohameesta. Tein ensin yläosallisen hameen vetoketjulla, mutta enhän minä mikään vetoketjuompelija ole. omia sovelluksia oli niin paljon, kuin vain pienen vetoketjun matkalle voi mahtua :D joten naps naps sakset käteen ja hame keskeltä kahtia ja niinpä siitä sitten tuli vain tuollainen resorivyötäröhamonen. Täysin turha vaatekappala pienellä vauvalla, mutta saa vaikka samistelu valokuvan siskoksista jos ei muuta.
Ja äidille samasta kankaasta pipo, tulevia vaunulenkkejä ajatellen.Peittoa lähdin heti ompelemaan, kun vain kuulin vauvan mitat.

2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Somat hameet, eikä yhtään turha tuo ikkuinenkaan. Nykyään pienet vauvatkin PUETAAN tytöiksi eikä vain potkupukuun! Vetoketju on minullekkin haaste. Teen näin: Ompelen ketjun paikan kiinni pisimmällä tikillä, harsin ketjun paikalleen nurjalta (ettei liiku minnekkään) ja ompelen sen kiinni, käännän työn ja ratkon ne pitkät ompeleet ja valmista tuli, UPOTETTU vetoketju. Söpö peitto kirjailuineen! Siinä vauva voi sormeilla numeroita ja pupua.

Anonyymi kirjoitti...

löysin vielä nämä sivut! :) kiitos näistä! ihan mahtavia ja ovat kaikki käytössä <3