sunnuntai 9. joulukuuta 2012

mukavuusmekko ja leggingsit

Toinen lapseni on tyttö ja vaikka ensimmäinen on poika, en ole hullaantunut mekkoihmiseksi. Ikää kuopuksella on 8kk ja mekkoja on ollut päällä varmaan 5 kertaa, eli juurikin sen verran mitä olemme jossain juhlissa käyneet.

Mukavuus vie ehdottomasti voiton pukeutumisessa!!

Siispä mukavan mekon ompeluun. Kangas trikoota ja alle bodysysteemi, ettei hame nouse korviin asti. Kaava ihan omasta päästä ja eilen illalla suunniteltu ja toteutettu.

Ehdottomasti on vielä ommeltava valkoiset leggingsit, tämä setti on jo liiankin pilvinen. Mutta tässä setissä valmistui ensin leggingsit ja vasta sitten tajusin hameidean.

Body on siis ommeltu tuosta rinnan alta kiinni mekkoon. Body on vanha, molemmat lapset vaatettanut muumibody, mikä oli jo melko nukkainen. Leikkasin siis yläosan ja hihat irti ja ompelin kiinni mekkoon.

Nyt aamulla pääsin sovittamaan hametta. Yläosa on ehkä vähän reilua mitoitusta ja hihoistakin saisi napsaista muutamn sentin pois...taitaa silti jäädä käyttöön tällaisenaan ja on siis toivottvasti pitkäikäinen mekko.

Niin ja yksi suurensuuri tekijä mukavuusjutun lisäksi on siinä, etten ompele hienoja sammari-, farkku- tai puuvilamekkoja...taitoni eivät riitä moiseen :)

Ei kommentteja: