maanantai 10. joulukuuta 2012

jouluvaatteet pojalle autoteemalla

Kuten lukuisissa kirjoituksissa olen kertonut, 3 vuotias poikani on autopoika henkeen ja vereen. Kysyin pojalta millaiset vaatteet äiti ompelisi jouluksi ja pojan vastaus kuului heti " tee sellainen alfa romeo-paita" hmmm..ei ehkä kovin jouluinen aihe ja se alfa romeon logokaan ei todella ole mikän helppo applikoitava.

Mutta jotain autojuttua piti keksiä...auto jolla olisi tonttulakki "päässä" kävi ensimmäisenä mielessä, mutta sitten muistinkin jo tovin kaapissa marinoituneen punapohjaisen autotrikoon. Värinsä puolesta siis juuri passeli joulukangas.

Perus paita ja tonttulakki autokankaasta ja housut piti vielä keksiä...
Olen ollut muutaman päivän kipeänä ja eilinen ulkoilu oli virhe! Vaikka luulin jo parantuneeni tarpeeksi, niin ulkoilu lasten kanssa vei voimat. Päätin mennä päiväunille (joita en siis harrasta ikinä) ja kun olin saanut korvatulpat korvaan ja peiton päälleni, alkoi ajatus kulkea pojan housuissa :)
Silmissäni pyöri kuvia blogeissa näkyneistä kierrätysfarkuista.

Makuuhuoneessamme oli säkki spr:n konttiin meneviä vaatteita. Siispä tulpat kiireesti pois korvista, peitto pois päältä ja säkkiä penkomaan ja farkkuja suunnittelemaan :D

Omista vanhoista farkuista syntyi pojalle uudet farkut, jouluisenpunaisin tehostein. Etutaskut sain hyödynnettyä vanhoista farkuista.
Nämä olivat ensimmäiset farkut jotka teen vanhoista ja mallista ei kyllä heti tullut priima. Takaosasta tuli turhan kapoinen. Mutta kyllä näillä yksi joulu juhlitaan ja pojan mielestä on mukavat päällä.
Sen verran hyvin kuitenkin onnistui, että taidanpa vähentää säkin kuormaa entisestään ja poistaa sieltä kaikki konttiin tarkoitetut fakut ;)

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihana jouluinen setti pojalle! :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava setti!