tiistai 18. syyskuuta 2012

Pikkupalmikkolapaset Malli on yksinkertainen "ihan omasta päästä", resorin joka toiset oikeiden silmukoiden kohdat palmikkoa ja sitten vain jatkoin samaa kuviota noilla neljällä silmukalla (1n2o1n) lapasen loppuun asti.


Täydellisen kokoiset sattui tulemaan. Hyvä näin, sillä ovat ensimmäiset elintarvikevärikokeiluni, enkä kehtaa näitä kenellekkään antaa. Olisi meinaan lystikästä kun saajan kädet olisi ensimmäisissä lumileikeissä aivan siniset..


Tämä alin kuva on melko lystikäs. Löysin lapaset kuukausi sitten nojatuolien takaa näin sidottuna. Ääneen ihmettelin ja 3,5v tyttäreni kertoi laittaneensa lapaset näin, ettei toinen mene hukkaan. Fiksu tyttö, ei mennyt vain toinen hukkaan, tietämättömissä oli molemmat.

(Pitää vielä jaaritella, että olen löytänyt täydellisen kuvausalustan, tuo harmaa. Juu ette varmaan arvannut, se on tuulensuojalevyä, jonka palan mieheni oli jättänyt maahan, eteistä remontoidessa. Tarttee varmaan pihistää vähän suurempi pala omaan käyttöön..)


Päivän yli kuukausi oli tuon kuvan otosta ja varmaankin siitä vielä kuukausi lapasten valmistumisesta, mutta siltikään eivät ole päässeet käyttöön. Nyt odotellaan lapaskelejä, että tietäisin miten tuo värjäys kestää käyttöä ja pesua.

Ei kommentteja: