keskiviikko 29. elokuuta 2012

juttuja

Muutamia viimeaikojen ompeluksia. Ensimmäisenä itselle taas tissis, tämä siis jo viides :) Ja ainakin ihan perus musta täytyy vielä tehdä.

Kerrankin tilasin oikein itseäni varten kangasta ja kun pääsin leikkelemään, niin kävihän siinä hullusti ja kangas ei riittänyt hihoihin. Onneksi facebookin kangashamstereista sain ostettua pienen palan lisää ja paita tuli valmiiksi :) Tykkään tästä kovasti! Valkoiset hihat on epäonnistuneesta vero moda-imetyspaitatekeleestä napatut.
Yksi kämmähdys tähän tuli...jouduin tekemään kaula-aukon resoriin jatkopalan ja tuo kiinnityskohta tuli vahingossa näkyviin eteen, olisi pitänyt vähän suunnitella tarkemmin ja laittaa niskaan.
Toisena ompeluksena vauvalle pipo. Eilen oli jo aika kylmät ilmat ja ei oikein ollut sopivaa pipoa neidille. Siispä pikaompeluksena tähtipipo. Pintä muokkausta seuraavaan, mutta muuten kaava on hyvä ja suojaa korvat kivasti..seuraavaan lisään myös nepparin.
Sitten body...en tosiaan ole mikään mestari tekemään nepparilistoja vaatteeseen..ja ainakin puuttuu uskallus kokeilla. siispä ajattelin kokeilla bodya vähän isommalla pääaukolla. Ihan ok:lta tuntuu käytössä. on helppo pukea, muttei kuitenkaan jää liian avaraksi, ehkä nepparit silti olisi kivemmat. ja kuvassa puuttuu vielä nepparit haarakohdasta.
Ja vielä lopuksi taas vuotosuojavaippoja. Vielä muutama pitäsii ommella, mutta ei löydy motivaatiota :)1 kommentti:

glenni kirjoitti...

voi kuinka ihana tissis!
ja muutenkin hienoja ompeluksia!