sunnuntai 26. elokuuta 2012

Angry birds paita ja pipot

6-vuotis lahjaksi paita ja pipo Angry birds applikoinneilla. Lahjapipo ei ihan kerralla onnistunut. Ensimmäinen yritys oli täydellinen omalle pojalle, mutta hänellä kun on hieman lahjan saajaa pienempi pää, joten omaa poikaa onnisti.


Toisen pipon kämmäsin kanssa, ensin silitin applikoinnin väärälle puolelle, revein irti ja silitin oikealle puolelle. Koitin vielä leikellä ja applikoinkin osaksi, mutta tuli niin levinnyt ja venynyt lintu, että tein sitten vielä kolmannenkin..

Välissä valmistui kuitenkin paita. Tumman sininen ei kuulu lemppariväreihin, mutta punaisen kanssa on eri juttu. Jotenkin tällä yhdistelmällä näyttääkin paljon raikkaammalta.


Nyt toivotaan, että lahjansaajan äidillä on kiiruisia tunteja, eikä ehdi ennen juhlia blogia lukemaan!

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Arvaapa, kun avasin päivityksen ja 3,5v olan takana? Oikein! Meille halutaan kanssa! Ihana kyllä onkin!

Mieli kirjoitti...

Kivoja pipoja, taidanpa joutua lainaamaan ideaa! Sininen paita piristyi tosiaan kivasti punaisella! :)

Ressu kirjoitti...

Wau!! Ihania!! Etenkin nuo pipot!! Mutta on tuo paitakin komea!

Riemuntai kirjoitti...

Kyllä on hienoja! Jokohan rohkaistuisin kokeilemaan applikointia minäkin...

Pauliina kirjoitti...

Wau! Näitä toivoi poika (ja äiti) salaa mielessään ja näillä lähdettiin aamulla eskariin :) Kiitos :) ...enkä muuten ehtinyt koneelle, kun vasta nyt :)

Hatatuu kirjoitti...

Voi kiitos teille kaikille. Sitten vaan lintuja applikoimaan vähän jokainen. Näitä on kiva tehdä kun ovat melko simppeleitä. Ei ole vaikeaa puuhaa, että Riemuntaikin vaan applikoimaan, mutta kunnon välineet se vaatii, siis tukikankaan ja liimaharson/kankaan.