keskiviikko 1. elokuuta 2012

ja toinen tissis ja vuotosuojavaippoja

Niinhän siinä kävi, että heti perään piti ommella toinenkin tissis...ihan lähdin hakemaan tätä varten kangasta ja äkkiä pesin ja rummutin kuivaksi..leikkelin ja ompelin vauvan päiväuniaikaan ja niin se valmistui :)
Tykkään kovasti tästä, kangas nanson 2-laatua, palan hinta oli reilu 5 € ja melkein koko palan tähän käytin. Pieni rypytys toisessa sivusaumassa..niin ja pieni rypytys myös tuossa rinnan alla, ei lainkaan tarkoituksella tullut vaan ihan ompeluvirheestä, lisäksi valkoisessa kaitaleessa on pienenpieni reikä, onneksi jää mukavasti piiloon rinnan alle.
Ja sitten vuotosuojavaipat. Esikoisen jäljiltä kolmessa vuodessa on tainnut nämä kestovaipatkin vähän kehittyä..tai ainakin uusia malleja on tullut. Niinpä päätin itsekkin kokeilla joustokantilla tehtyjä reisikoloja ja vieläpä vuotosuojilla..ja hei, tykkään niiiiin tästä mallista. On korkea malli, mukavan kapoinen ja tuon joustokantin ansiosta on pehmoinen reisille, ei siis tule ikäviä painaumia!!

Mutta kun etsein vuotosuojallista kaavaa, en löytänyt sellaista mistään..tilasin siis yhden valmiin vuotosuojavaipan ja siitä otin mallia ja piirsin kaavat itselle. Tuo punainen on ensimmäinen, ja siinä vuotosuojat meni vähän eri kohtiin, pystyy tuota käyttämään, mutta vähän liian kapea pepun kohdalta...tarratkin näyttää ihan hölmöiltä edessä. Toinen versio onnistuikin jo paljon paremin :)

Nämä kaksi vaippaa on nyt siis tehtynä ja lisää tulee, kunhan tarranauhatilaukseni kotiutuu :)4 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Hieno vaippa, istuu hyvin käyttäjäe :) Ja tissis on upea! Ihana kangas :)

Mieli kirjoitti...

Hieno tunika!
Suloisia vaippoja :)

Red Dragon kirjoitti...

kaunis tunika, ihanat vaipat ja itse pieni suloisuus <3

lallatilaa kirjoitti...

kiitos paljon, mukavaa saada kommentteja!