sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Trikoohuppari ja -housuja

 Talvella tutkiskelin tilkkuja ja tätä raitatrikoota löytyi juuri raglanhihojen verran. Äkkiä enempiä miettimättä hihat leikkasinkin, mutten löytänyt kertakaikkisen ainuttakaan väreihin sopivaa kangasta, tai applikointi-ideaa. Puolisen vuotta nuo hihat pyöri pöydällä, kunnes sain idean yhdistää sinisen trikoon ja pinkit joustofrotee kukat.

 

 Paitoja kun tytöllä on rutkasti liikaa, ajattelin kokeilla trikoohupparia. Tästäkin on jo hetki aikaa, uusimmassa Ottobressa olisi nimittäin ollut trikoohupparin ohje, toisaalta tähän oli jo nuo raglanhihat.. Ei muuten ollut trikoohuppari erityisen hankala, siinä sen teki kun muutkin hupparit, vaikka kangas ohutta olikin.


 Kukat ovat yksiä ärsyttävimpiä applikoitavia, pelkkää ärsyttävää kaarretta. Applikointia tämä saikin taas odotella lähemmäs kuukauden. 


Taskuihin piti keksiä jotain erityistä, poikakin kun sai ympyrätaskunsa trikoohuppariinsa. Leikkasin tuollaiset suuret taskut ja taskunsuuhun laitoin kujaan kuminauharypytyksen, jonka jälkeen ompelin paikalleen.


Knkaat sieltä täältä ja kaavat vähän samoin. Hihat tosiaan jostain talvella piirtelin ja kesällä tavallisen paidan kaavoista soveltelin etu- ja takakappaleen.


Nuo sienihousut ovat jo alkukesäisen housutehtailuoperaation tulosta. Suurin osa housuista on jäänyt esittelemättä, tässä kuitenkin toukokuinen housukuva.


Melkein tekisi mieli kuvata samat housut uudelleen. Kaikissa on järjestyksessään ruohonvihreät polvet. Kyllä maalla on mukavaa!


3 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

Ihana huppari :)

Pauliina kirjoitti...

Huppari on tosi kiva! Taskut on huiput ja pituus juur hyvä! :)

Koukussa puikkoihin kirjoitti...

Onpa pirteähuppari =)