maanantai 30. heinäkuuta 2012

Peso, Tumppi ja kukkahuppari

Meidän lapsitrion on vallannut Oktonauttivillitys! Hartaudella on yhdessä suunnniteltu paidat jokaiselle, mutta vasta nuorimman Peso ja Tumppi valmiina. Itse en näitä Nautteja juuri ole seurannut, mutta ihan mukavilta tarinoilta tuntuu ja mikä parasta, kivoja applikoitavia hahmoja! Harmi että sarja loppui ja vain muutama jakso tajuttiin tallentaa.


Vanhin lapsistamme ei alle kaksi vuotiaana katsonut lainkaan telkkaria, tämä 1v 9kk tietää hyvin, että hänen paidassa on Keto Kumpi Ottotti (Peso Tumppi Oktonautti). On se kuopuksen ja esikoisen elämä kovin erilaista.Tytölle joku aika sitten Uusimman, syksy 2012 Ottobren kaavalla, tällainen vetskarihuppari.


Oma järki ei ohjeen vetoketjun alaosaan riittänyt, vaan jouduin soveltamaan, kanssaompelijoilta tuohon jo opastuksen sain, josko sitten seuraava helpommalla. Kukkakangas, Virosta, Abakhan Fabricsista, kaikki resorit Lallatilaan lähiaikoina tilaamaa, en vaan muista mistä. Sama vika raitakankaassa, vanhaa ja ties mistä. Aikaa vieviä, mutta mukavia ompeluksia, eikä materiaalikulut päätä huimaa.


Ja pakollinen lammasposeeraus. Tällä kertaa paikoiksi neiti valitsi lammasaitauksen ja kukkapenkin, kun siellä ei normaalisti saa istua, mutta kukkahupparia kuvatessa sai. Nuo kuvat eivät oikein onnistuneet, joten näillä mennään.

3 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Meillä kans tuo kuusivuotias ihan innostunut näistä oktonauteista, harmi tosiaan kun loppui. Mutta nyt on innostunut niistä Dibitassuista.

Hieno applikaatio ja paita!

tuittu kirjoitti...

nuo oktonautit näkyy myös yle areenassa, meidän lapset katsoo niitä sieltä:) ja tuollahan näkyy myös paljon muita lastenohjelmia, oikea sadepäivien pelastus :)

Hatatuu kirjoitti...

Kiitokset! Juu areenasta mekin noita vahdataan, tai siis muksut. Oahuksista vaan loppuu pian näyttöaika.