lauantai 7. heinäkuuta 2012

Neulemekko

 Olen hurahtanut näihin neulemekkoihin! Tosi kätevää näin kesäisin, ei tule kylmäkään kun laittaa villamekon ja alle vielä poolopaidan. Aikaisempaakaan ei juuri ole käytetty, mutta nämä mahtuvat kyllä talvellakin.


Lanka löytyi kirppikseltä, kaksi isoa 150g kerää maksoit yhteensä 4e, paperivyyhteet näistä puuttui, mutta diagnosoin nämä vanhoiksi nalle langoiksi ja 2006 vuoden Modassa tätä samaa neulepintaa olikin ja ohjeen lanka juuri nallea. 


 Ohje löytyi Novita 2012 kesälehdestä. Ruskeakin lanka nallea. Poikkeuksellisesti tein lähes ohjeen mukaisesti, etu- ja takakappaleen tosin pyörönä.


Meillä käydään esittelemässä kaikki uusi lampaille, tämä mekkokin. Lierihattu taas on kuin liimattu päähän, sisälle tullessa otetaan kyllä päästä, mutta ulkona ei juuri muuta käytetä. Yritin siis vihjata, ettei hattu oikein sovi asukokonaisuuteen, mutta..

1 kommentti:

Nunu kirjoitti...

Ihana mekko ja ihan hyvin se hattu siihen passaa.;) Meillä ei ole koskaan onnistunut että mä suunnittelisin lapsille valmiit asukokonaisuudet vaan aina nuo itse kamppeensa valitsevat ja äiti voi vaan toivoa että muistaa ennen julkisille paikoille lähtöä tarkistaa että kaikki on edes suurin piirtein säädyllisesti puettu.;)