tiistai 24. huhtikuuta 2012

Robottipaita ja maastoneule

 Poika bongasi uusimmasta Ottobresta robotin kuvan. Erikoisemmin en ole robotteihin ihastunut, enkä aikasemin niitä applikoinut. Nytkin vain vastasin, että sulla on jo niin paljon vaatteita, ettei voi tehdä enää uusia...

Kangasapajareissusta löysin leveimmillään 20cm olevan suirun tuollaista mustaa kangasta hopeisilla viivoilla. Suikaletta kuivumaan laittaessa tuli mieleen yhdistää robottitoive, kankaansuikale ja hopealanka. Kaavana oma muokkailu. Musta trikoo kait Triteksiltä.


Tällainen hieman ryttyinen robottihan on tietysti Robotti Ruttunen!


 Samaiselle pojalle sain vihdoin valmiiksi maastoneuleen. Pitkään etsein tälle langalle sopivaa poikamallista neuletakkiohjetta, hankalaa hommaa. Vihdoin ohje löytyi tämän vuoden maaliskuun Tekstiiliteollisuuden teetee ilmaislehdestä, jonka saa tilattua täältä. Taas tuli muokkailtua, sillä lankana on ohjeen lankaa melkoisesti paksumpi Austermann Bambou soft color. Aivan ihanaa ja pehmeää lankaa, eikä kutituksen häivääkään. 65% Merinovillaa ja loput bambua. Olen melkein kade pojalle, sillä kymmenestä kerästä lähes kahdeksan 50g kului, mutta lopuista teen ehkä jotain itselle.Tässä vielä puunapit, sopivat täydellisesti. Poika on melkoinen luonnontutkija, tietää mm.  näiden vuosirenkaiden olevan vuosilustoja, itse tuota en muistanut.

Ei kommentteja: