maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lisää tyttövaatteita vauvalle

Raskausaikana jo ajattelin, että vaikka tykkään ommella itse vaatteet lapsille, niin bodyt taidan ostaa kaupasta. Nyt kaksi bodya ommelleena taidan sittenkin ommella ne itse. Ottobressa oli feikki kietaisubodyn kaava ja ensimmäisen pilvibodyn tein suoraan kaavan mukaan. Tämän toisen muokkasin niin, että sain tehtyä siitä kietaisumallisen. Tykkään kovasti, käytössäkin osottautui tosi hyväksi!
Seuraavaan bodyyn muokkailen vielä kaavaa niin, että teen koko bodyn yhdestä kangaskappaleesta, tämä tähtibody kun koostuu kolmesta erillisestä osasta jotka on saumuroitu yhteen ja tikattu sauma vielä littaan.

Pientä hienosäätöä myös kanttauksiin, mutta sitten kaava taitaa olla täydellinen! Jippii!!

Neppeinä olen käyttänyt prymin jersey neppareita ja ne toimii loistavasti, harmittavaisen kalliita ne vain ovat...20 kappaletta neppejä maksaa n. 6-7 euroa ja kietaisubodyyn niitä saa kulumaan 6-7 kappaletta. Toki tuo kietaisubodyn käyttöaika on lyhyt ja pian voi jo siirtyä tavallisiin bodyihin, joihin neppejä menee vain 2-3.

Bodylle kaveriksi velourista puolipotkarit. Näidenkin kaava jostain vanhasta Ottobresta. Kokona 62 cm, mutta ilman saumavaroja tehtynä ja aavistuksen pienennettynä, juuri sopivan kokoiset tuolle 51 senttiselle pötkylälle :)


Ei kommentteja: