tiistai 3. huhtikuuta 2012

Raikas idea...huono lopputulos

Kaivelin tilkkulaatikkoa ja kun näin punaisen tähtitrikoon halusin siitä hihat paitaan. Siispä raitapaita tähden kuvilla ja tähtihihoilla.
Miehen eka kommennti "tuo on kyllä aika ruma, kenelle se oikein on? "
Hih, meidän pojalle tietysti!
Sitten tuli jo itsellekkin sellainen olo, että paita oli liiankin räikeä ja "raikas" väreissään. ja klips klaps, leikkasin hihat pois ja siitä tulikin sitten vain t-paita tähden kuvilla.Ehkäpä ompelen vielä väreihin sopivat shortsit, jahka saan aikaiseksi vaihtaa saumuriin langat.^

Kaavan piirsin 1/2012 Ottobresta...tähän asti olen muokkaillut pienempää kaavaa aina isommaksi ja isommaksi, mutta kun lääkärissä mitattiin pojanpituudeksi 98 cm, aloin uskoa, ette on aika piirtää uusi kaaava, eikä aina vain suurennella 86 senttistä paitakaava.

(ja nyt kun julkaisin tämän tekstin, ne hihat näyttäisikin ihan kivoilta...on nyt vain uskottava etten niistä itsekkään eilen tykännyt!!)

Toisena ompeluksena kassi. Kangas ikean palalaarista ja sisällä vihreää vanhaa lakanaa...tässä on mielestäni kivat värit, mutta ei kylläkään oikein omanlaiseni väritys...saas nähdä mihin kassi päätyy.3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Kivalta näyttää sekä hihoilla että ilman. :) Joskus ne tuotokset vaan tökkii, vaikka ei oo mitään syytäkään. :D

Laukkukin on hieno. :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Hieno ois ollu hihoillakin!!! Kiva noinkin. Kiva kuosi kassissa.

Nunu kirjoitti...

Peesaan kanssasisaria: kivat oli hihat ja hieno on ilmankin. Mäkin tarvitsisin kassia, mutta se on jälleen niitä projekteja, jotka jää aina "parempien" jalkoihin.