maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kokoa 50 cm

Vihdoin uskaltauduin kokeilemaan uutta body-ja housukaavaa. Kaavat on piirretty Ottobre 1/2012 lehdestä.
Mukavan oloinen bodykaava...ainut harmitus, että kangasta menee turhaan haaskoon kun etukappale on kaksinkertainen.
Parastahan olisi jos kietaisumalli olisi ihan oikea kietaisumalli eikä tuollainen feikki...ainakin itse muistelen, että kun esikoinen syntyi ja oli vielä ihan pieni, niin helpointa oli pukea kietaisubodyja.
Tästä kaavasta voisi kyllä saada muokkailemalla kietaisumallisen...?

Neppeinä prymin mininepparit, jotka tilasin oikein bodyja varten. Yleensä prymin nepit ja kam-nepit on mielestäni ottanut liian tiukasti kiinni ja jotenkin olleet liiankin tukevia bodykäytössä...noh nämä mininepparit taitaa taas olla liiankin löysiä, mutta käytössä sen sitten vasta näkee.

Bodylle kaveriksi samasta lehdestä housut. Kangas on ohutta ja pehmeää collegea ja puntit samaisesta pilvitrikoosta. Kovin lyhyiltä nuo lahkeet tuntuvat, mutta kai se vain on uskottava, että kokoa 50 cm oleva vauva on vain niin pieni!
Housut kuvattuna takaapäin, eli niissä on erikseen tuollainen pemppuosa :)Tämä setti on nyt tällainen tyttöjen värinen ja mikäli omasta vatsasta putkahtaa tyttönen, niin tämä jää meille ja jos syntyy poika, niin annan vaatteet ystävälleni :)

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Hienot! Tuostahan sais tosiaan helposti muokattua oikean kietaisumallin, kun tekee vaan paikat nauhoille tai neppareille sivuun ja suoristaa toisen etukappaleen alaosan. :) Viime kesän Ottobressa oli kyllä valmis kietaisubodykaavakin. Siinä oli lyhyet hihat mutta nehän nyt äkkiä piirtää pitemmiksi.

Tuo pilvikangas on kyllä ihanaa ja mun mielestä sopii pojallekin. Meidän pojilla on kyllä tosi paljon punaisiakin vaatteita, ku tykkään siitä väristä ite.

Nunu kirjoitti...

Suloinen setti. Kyllä mäkin muistelisin parin vuoden takaa, että pienet on pieniä jalkoja myöten. Ainakin kestovaippailijoilta häviää puolet lahkeenpituudesta vaipan "mukana", eikä ne järin pitkäkoipisia taida nuo vauvelit olla muutenkaan.^_^

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset kommenteista! Ehkäpä uskaltaudun muokkailemaan bodykaavaa ja kokeilemaan oikean kietaisubodyn tekemistä...Jospa tuo toukka ensin syntyisi ja saisin tietää sopivan värityksen :)