maanantai 19. maaliskuuta 2012

Virkatut sandaalit

 Tämä ohje oli rakkautta ensi silmäyksellä, kuvassa oli mielettömän söpöt pikkutossut, vastasyntyneen kokoa ilmeisesti. Tein nämä ilmeisesti hieman paksummasta langasta ja 2,5 virkkuukoukulla kakkosen sijaan. Vauvakokoa ovat nämäkin, enemmän pelottaa, mahtaako edes mahtua. Napin jätinkin vielä ompelematta, jotta saadaan se sovitettua oikealle kohdalle.Ohje on kirpparilta ostamastani kansiosta, varmaan jotain ohjekeräilysarjaa. Muuta tietoa ei löytynyt kuin Mestarikustannus OY ja 11.-8/82. Ohje on siis minua vanhempi. Samassa ohjesivusessa on kahdet muut tossut, joista saapasmalliset taidan joskus toteuttaa, ja ehkä näitäkin vauvalahjaksi toistenkin. Toki siellä kansiossa on muitakin aarteita..


Lanka on muuten samaa sarjaa ohjeen kanssa, kirppikseltä. Ostan tosi paljon varsinkin puuvillalankapussukoita. Maksavat usein euron tai muutaman, pääosin vyyhteettömiä, mutta puuvillassa se ei niin haittaa, osan Novitan langoista jo tunnistaakin.Kauhian paljon olen ommellutkin, niitä tuotoksiakin luvassa lähipäivinä.

8 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Ihana pikku piperrys!

Mieli kirjoitti...

Todella suloiset tossut! :)

Nunu kirjoitti...

Oi kun söpöt poposet.

Hatatuu kirjoitti...

Voi kiitokset kaikille.

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella suloiset!

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Iiiihanat! olispa ohje noihin...

Hatatuu kirjoitti...

Kiitokset teillekin. Taitaa olla kirppiskamaa tuo ohje, ei taida kirjastostakaan löytyä, nettiinkään ainakaan -80-luvun alussa kirjoitettu. Ohjeessa muuten nimenomaan lukee, että kopiointi kielletty, tuota harvemmin nykyään näkee.

Laura kirjoitti...

Onpa suloiset tossut!