tiistai 3. tammikuuta 2012

Jouluompeluksia

Piti tässä esittelemäni kaikki jouluiset ompelukset, mutta luovutin puolen tunnin taistelun tasapeliin 3-3. Toista puolta kuvista en vaan saanut siirrettyä, nämäkin vaativat melkoista kikkailua. Onnistunee myöhemmin...
 
Pikkupäähän ompelin ohuella vanuvuorella kissalakin. (Nyt meni totaalisesti hermot tähän piip piip piip bloggeriin. Vuosi sitten tein samaisella lakin kaavalla pingviinipukuun asusteet, tossut ja tumput myös, mutta nyt tekstiä ei ole missään. Varmasti sen olen tänne pistänyt, oli aikanaan melko katseltu päivitys ja nyt sitä ei olemissään. Tai sitten en vaan kuukausia ja googlea selaamalla sitä löydä, ärsyttävää!!!) Lakki on tähän pingviinipukuun kuuluvalla ohjeella, Ottobresta 6/10. Lisäksi tein kaksi kypärämyssyä, melkein kaavatta, sillä pienin kaavaoli 70/90 senttiselle ja nyt tarvittiin vastasyntyneen kokoa.
Tässä neitinen lähdössä joulunviettoon. Näitä tein kaksin kappalein, melko identtiset versiot, toinen lähti joululahjaksi. Kangas Porin Kangasapajasta, vetskarit omaa varastoa. Kaava aikaisemmasta muokkailtu. (Nyt ei jaksa linkittää..)
 

3 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Ihana blogi. Kiva, että löysin tämän. Suloisia käsitöitä, hyvät kuvat, joissa tuote valkoisella pohjalla, mielestäni taitavaa. Kuva pikkutytöstä punaisessa liivimekossaan niin hellyttävä. Itsekin olen hyvin riippuvainen käsitöistä, tekemisestä, ajattelusta, katselemisesta. Kiitos!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitokset mukavasta kommentista, tervetuloa lueskelemaan!

Reptile kirjoitti...

Oi, miten kaunis aplikoitu kissa myssy, tosi suloinen :)