lauantai 5. marraskuuta 2011

pojalle vaatteita ja yhdet lahjahousut

Poika venuu ja vanuu pituutta uskomatonta vauhtia. Vaikka teen kaikkiin vaatteisiin aina reilun kasvuvaran ja usein vielä käytän pitkiä resoreita, niin nekään ei loputtomiin riitä. Nyt on se tilanne, että vaatekaapista pitäisi laittaa iso läjä vaatetta varastoon odottamaan seuraavaa käyttäjää.

Tiasin Metsolasta viikko sitten kankaita ja eilen kun kotiuduimme Helsingin reissulta, odotti laatikossa iloinen yllätys, kun postilappu oli tullut. Kiireesti siis illalla postiin, nimittäin tänään on viimeinen lomapäiväni ja oli hyvää aikaa ommella.

Kankaista syntyi näin ensimmäisellä istumalla kaksi paitaa ja yhdet housut. Kivoista väreistä ja hienoista kuvioista, tykkään!! Housut joustofroteeta ja ihan vaan perussiniset ilman applikointeja, jotta käy molempinen paitojen kanssa.
Poika ihastui autokankaaseen kovasti ja levitteli jo pelkkää kangasta päälleen ja sanoi haluavansa siitä paidan :)
Muutenkin nuo kankaat ihastuttaa pientä poikaamme...vaikka telkkarista tuli lastenohjelmaa, niin poika laittoi tv:n pois päältä ja leikki kankailla :) Äitinsä poika siis <3

Ja tässä vielä kuva housuista, jotka ompelin siskoni pojalle 1-vuotis lahjaksi. Ei mikään järin hieno applikointi, mutta kuva siis tuosta Tutan bodysta napattu...

Ei kommentteja: