sunnuntai 20. marraskuuta 2011

hurrrrrja dinosaurus ja parit yökkärit

Näitä dinosauruspipoja on ollut monessa blogissa. Pitkään mietin minkälaisen talvipipon poika saa tälle talvelle ja eilen innostus iski dinosauruspipoon. Mitään valmista kaavaa ei ollut, joten toisten blogeja ihastelemalla ja vanhaa pipokaavaa hyödyntämällä tein oman dinopipon kaavan. Aavistuksen iso siitä tuli, mutta onneksi tein noista sakaroista niin suuret, että pystyin saumurilla surauttamaan pipoa pienemmäksi ja lopputulos istuu päähän hyvin.

Pipon alaosan malli on sama kuin viime talven junapipossa. Osottautui niin lämpimäksi ja suojaavaksi malliksi, että mitäpä sitä hyvää muuttamaan. Tässä pipossa on suojaa niskalle ja poskille, vain naama jää näkyviin.
Niin ja pipon värit tottakai otettu suoraan talvihaalarista. Sakarat ovat tummansiniset, vaikka näyttää aika mustilta.Toisena ompeluksena tarpeeseen yöpukuja. Itse kun olen melkoinen yöpukufriikki, niin tykkään pukea pojankin lämpimästi yöunille. Ja kun se peittokaan ei aina ihan pysy päällä, niin pitkiä hihoja tarvitaan.

Poika sai itse valita kankaan muutamasta vaihtoehdosta ja värikäs kirjaintrikoo osoittautui parhaaksi. Tosi värikäs kangas ja ehkä aavistuksen lerppua ihan päivävaate käyttöön, mutta juuri passelia yöpukukangasta. Resorit laitoin vielä kaikki eri väreillä :)
Kirjainkangas Ikasyrin salaisesta kangaspaketista.

Ja kun niistä yöpuvuista tosiaan oli pulaa, surautin sitten vielä koirakankaasta toisen yökkärin. Tämä kangas Triteksiltä joskus hankittua.

Ei kommentteja: