keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Hiiru kuutamoajelulla

 Vanhempi poikakin halusi hiirunsa. Heti tytön hiirupaidan tehtyäni, suunniteltiin koko perheen voimin, millaisen poika saisi. Isä meni ehdottamaan autolla ajavaa hiirua, kun raukka ei tajunnut, joutuvansa sen piirtämään. Poika sitten vei edellisen paidan malliksi, penaalin ja paperia ja toiveena hiiru ajamaan punaista avoautoa. Mallista tämä sitten syntyi.
 
Collegepaita hupulla oli ehdoton vaatimus, värivalikoima olinhuono, joten tähän päädyin. Ensiksi leikkelin piristykseksi tuota punaista, vielä jotain tuntui puuttuvan ja lopulta keksein kuun. Ei muuten pitänyt tulla täysikuuta, mutta en osannut tehdä hyvää sirppiäkään.

Kangas on taas Porin Kangasapajasta, huppu tilkkulaatikosta ja applikoinnit velouria. Kaava on sama, millä tunnun kaikki pojan paidat tekevän, melkein. Hihan kaavakin on jo kadonnut, viimeksi piirsin sinne päin itsekseni hihan. Tällä kertaa piirsin uuden kaavan uusimmasta Ottobresta, tuohon kuului tuo resori, niin kokeilin nyt sitäkin.


Semmottis, vähän on kulmikas, osaksi laitan kyllä tuon käsin tehdyn mallin piikkiin. Tämä ei ole mistään tietokoneella tehdystä värityskuvasta, kuten tekeleeni kovin usein.


1 kommentti:

Täti A kirjoitti...

Jännityksellä odotan, millaisen hiiruvaatteen kuopuksenne saa.