perjantai 15. heinäkuuta 2011

Martti salamaa hinaamassa

Salama on meillä suuri suosikki ja salamapaitaa on toivottu pitkään. Vähän kaikkea muuta olen tehnyt, mutten tätä kaikkein toivotuisnta kuvaa, kun mukamas sisältää niin hankalia yksityiskohtia. Mallikuvia olen etsinyt monesti kaikenlaisilla hakusanoilla, turhaan. Nyt poika toi itse värityskirjansa ja pyysi, että tekisin siinä olevan kuvan. Tämä oli ehdottomasti paras löytämäni kuva ja pojalle lupasin vihdoin paidan.

Samasta värityskirjasta löytyi Marttikin. Ajateltiin Marttia johonkin toiseen vaatteeseen, mutta salama yksin näytti vähän pieneltä, joten sommitteluiden lopputuloksena päätettiin laittaa Salama hinaukseen.

Salamasta poistin hieman sponsoritarroja, mutta muuten kuvaa ei tarvinnut juurikaan yksinkertaistaa. Martti sisältää Salamaakin enemmän noita yksityiskohtia, mutta tein nyt kumminkin nuo kaikki avoimet ikkunat sun muut hinausvarsihässäkät. Suosittelen muillekin arkajaloille, eipä ollut niin hankalaa, kuin kuvittelin, toisaalta näihin tuli vähemmän noita pikkukappaleita, kuin eräisiin muihin applikaatioihin. Parantamisen varaa jäi, varsinkin renkaisin, mutta ihan ollaan tyytyväisiä.Kankaat ja malli suunniteltiin yhdessä. Poika halusi ohuen ja pitkähihaisen paidan. Kankaiden leikkuuta vahtiessa keksi pyytää vielä huppua. Ehdottamistani kankaista valitsi vihreän, punaisiin hihoihin päädyttiin yhdessä. Hupun väritys aiheutti suuria ristiriitoja. Pojan mielestä ulkopuolen olisi pitänyt olla punainen, mutta tällä kertaa äiti piti päänsä, vihreä kangas kun on hieman paksumpaa..

Kankaat ovat jämiä tuolta varastosta. Kaava omaa muokkailua. hihakaavakin oli hukassa, joten piirsin pienempää kaavaa mukaillen. Kyljistäkin vielä melkein valmista kaventelin, että on sitten melkoisen mittojen mukaan tehty.

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Onpas upea! :)

minakaa kirjoitti...

Kyllä on hieno paita ja poikakin näyttää niin tyytyväiseltä :)

ArualMaria kirjoitti...

Hurjan hienoja aplikointeja ja ompeluksia sulla!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia kovasti jokaiselle.