lauantai 9. heinäkuuta 2011

Hamosia

Tästä legginshameesta tuli heti suosikki!


Vihdoin löytyi järkevä käyttökohde tälle tekokuitutrikoolle. Tuosta raidoituksesta tykkään kovasti, mutta materiaalista tulee mieleen melkein uimapukukangas, toki ohuempaa. Tässä kuitenkin alla jotain punaista puuvillatrikoota, joten eipä haittaa. Kaava on Ottobre 3/!!. Tälle hoikkelille tein 98cm kaavalla, mutta sivuista jätin saumavarat pois ja näin tuli oikein sopiva.

Ja meillä ei pidetä hametta paidan päällä, kuin kuvauksissa, takaa juuri ja juuri kehtasin sovituskuvan ottaa näin, mutta tässä todellinen käyttökuva.


On ollut tämä pingviininappipaita aivan suosikki, samoin seuraavan kuvan lierihattu. Siniraitainen ribbineulemekko on vanhasta paidastani. Paita on lempparini, ehkä kymmenen vuoden takaa. Kangas on pysynyt uskomattoman hyvänä, kainaloihin oli pieniä reikiä ilmestynyt.

Kaikki osat leikkelin uudestaan, mutta helman, hihansuun ja etukappaleen pääntien käänteet säästin. Takakappaleen pääntien kanssa melkoisesti jouduin kikkailemaan, uuteen kaitaleeseen ei riittänyt kangas, joten leikkasin vanhan kaitaleen ja ompelin sen suoraan saumurilla kiinni ja päältä tikkasin suoralla. Hieman erilainen, mutta ei tuota kukaan tietämätön tule koskaan huomaamaan.


Meillä on nyt ollut päivitykset melkoisen harvassa, koitan omalta osalta petrata. Legginshameita tulee lisää, oikeastaan jo eilen etsein kangasta, mutta sitten tuo vanha paita löytyi kankaiden joukosta ja pitikin muuttaa se ensin hameeksi.. Applikoidulla kuvalla tuollaisen hameen varmaankin seuraavaksi, tyttö jo Kitty tai sydänkuvaa edelliseen pyysi, katsotaan. Kutonutkin olen ahkerasti, mutta juuri purin villatakin hihan, etsii inspiraatiota, mutta josko tänään jatkaisin.

Ei kommentteja: