perjantai 11. maaliskuuta 2011

traktori, aurinko ja Eurokangasvinkki

Pari paitaa tuli taas ommeltua. Kuviksi appikoin traktorin ja toiseen auringon. Näissä nyt ei mitään ihmeempää ole, vanhalla kaavalla ompelin ja applikoinnitkin aika perussettiä.
Kuvat ihan superhuonoja ja pimeitä...valitan!Sitten vinkki kaikille. Kävin juuri Eurokankaassa ja siellä velourin hinnat noussut kympistä 16,90 metriltä. Uusi erä siis tuota kallista (kulkee muuteen nykyään nimellä samettitrikoo) mutta ainakin Porissa oli vielä muutama rulla vanhaa erää ja niissä hinta 9,90/metri.
Puuvillan hinta kuulemma kovasti noussut maailmalla, joten siinä syy hintojen korotukselle. Myyjä tuumasi kyllä että eiköhän pian valmisvaatteidenkin hinta nouse.

3 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Kivoja molemmat.
Vaatekaupassa töissä olevana voin sanoa että ainakin meillä hinnat nousi jo hetki sitten, ennakoiden tätä puuvillan hinnan nousua. Lastenosaston päällikön kanssa jutellessa tuli myös ilmi, että myös sekoitekankaita on luvassa. Päällikkö on luonnonmateriaalien ystävä henkeen ja vereen ja häntä ainakin ahdistitieto siitä että lasten t-paitoihin ollaan lisäämässä polyesteriä jotta hinnat saataisiin pysymään järkevinä. Ja täytyy kyllä sanoa että olen ihan samoilla linjoilla hänen kanssaan.

Sani kirjoitti...

On kivat paidat :)

Näinhän ne on povannut että kankaat ja vaatteet kallistuu... järkevä hamstrais tietty :D, mä ajattelin alkaa enemmäälti tuohon kierrätyskäyttöön, kirppiksiltä materiaalia jos hinnat notkahtaa kovin ylös...

Tiina kirjoitti...

No huhhuh tuota veloujuttua! Ja minä kun olen riemuinnut tähän saakka siitä, että sentään Eurokankaasta saa velouria kympillä, kun mistään muualta ei saa. =(

Ihania ompeluksia joka tapauksessa!!!