lauantai 12. maaliskuuta 2011

lintuja kvaaaak!

Applikoitava kuva oli hakusessa ja aloin googletella...ihastuttava pitkäjalkainen lintu löytyi kahdestakin paikasta Pikkujekku ja Pitsiä ja juhannusruusuja-blogeissa oli samanlaiset linnut ja tuota lintua hieman muokkaamalla tein oman version.

Housuihin halusin laittaa oranssin lahkeen, ja koska oranssia velouria oli vain pieni pala (vanha hiha), se määritteli koko lahkeen leveyden...ja vähän turhan kapoinen siitä tuli. Lisäksi onnistuin laittamaan oranssin kankaan jotenkin vähän kieruun ja jos housuja pitää kädessä vain vyötäröstä, niin oranssi puntti kiertyy hieman...Käytössä tuota ei huomaa, mutta harmittaa kyllä kun muuten tykkään housuista, väreistä ja linnusta kovasti.
Mutta ei hätiä, sinisävyiset leveämmät lintuhousut on jo tehty..niihin ompelen vielä pari lintupaitaa ja bloggailen ne sitten parin päivän päästä :)

Eilen sainkin ommella ihan rauhassa kun poika meni isänsä kanssa mummulaan. Housuille ompelin kaveriksi kaksi lintupaitaa. Pienempi lintu oli aluksi keltainen, mutta siitä tuli mieleen lähinnä joku pääsiäistipu, joten ompelin päälle mustan linnun. Ja molempien lintujen suusta kuuluu KVAAAK!! Oli ihan pakko testata kangastussia, kun se saapui eilen postista.

Pakko vielä kertoa pojan "lintutarina"

" Lintu sanoo kvaak kvaak, lintu on hassu, lintu nauraa kvaak kvaak, hassu lintu"

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot paidat ja ihanat linnut :)

Sani kirjoitti...

No jopas olet taas ehtinyt :)
Ihana setti!

minakaa kirjoitti...

Hieno setti :) ihanan pirteät värit.

lallatilaa kirjoitti...

kiitos!