keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Setti...vähän tyhmä setti

Ja taas tuhosin tädiltä saatuja velourvaatteita. Tällä kertaa velourtakin hihoista syntyi pojalle housut. Tiesin heti leikatessa, että tummansiniseen haluan kaveriksi raidallisen resorin (on muuten sekin tädiltäni saatua) Housuista tuli ihan kivat peruspökät, tällä kertaa en applikoinut yhtikäs mitään.

Ja sitten housuille kaveriksi peruspaita. Musta trikoo ja resori samaa raidallista. Ja vaikka tiesin, että tukikangas on loppu, niin pitihän silti päästä applikoimaan. Ja kun tukikangas on loppu tuli kait sellainen olo ettei se kuitenkaan onnistu, joten jätin jostain käsittämättömän tyhmästä syystä liimaharsonkin sitten silittämättä. Voitte kai arvata kuinka applikointi siis onnostui, ei hyvin. Tähden sakarat ovat ihan vinot ja muutenkin ihan yök!

Katostaan jos paitaan applikoisin myöhemmin vaikka isomman tähden päälle, jahka tilatut tukikankaan saapuvat.1 kommentti:

muru kirjoitti...

Eihän se paha ole noinkaan :) ihan kiva setti! Minkälaista se nurjanpuolen tukikangas on, liimataanko se jotenki vai miten...revitäänkö lopuks pois se mikä irti lähtee? Laitatko joskus kuvan nurjalta puolelta ? :)