torstai 27. tammikuuta 2011

pojalle isän toiveesta

Harvemmin mieheni pyytää mitään ompelemaan ja kun kerrankin tällainen ihme sattui, olihan se heti toteutettava. Yllätys yllätys toive liittyy jääkiekkoon ja ässien patasydämeen. Poikanen sai siis itselleen patasydän pipon, kuten isälläkin on ja lisäksi patasydän t-paidan. Mitään sopivaa mustaa paitakangasta ei täälä hetkellä ollut, mutta ostin jokin aika sitten Lidlistä kaksi trikoopaitaa halvalla (2kpl/4€) ja niissä oli aika tiukat hihansuut. Sen toisen siniraitaisen jo aikaisemmin muutin lyhythihaiseksi ja nyt musta paitakin sai osakseen saksien käsittelyä :)

Pipo on tehty samalla mallilla kun aikaisemmin tekemäni junapipo. Malli on osoittautunut hyväksi. Kaava on itse muokattu yhdestä pipokaavasta. Ja leuan alla siis kiinnitys kam-nepillä.

taas sykkii patasydän..naannaaaannananaannnaaa kuuluu meidän pojan suusta aikast usein!!
Poika taisi tykätä ja iskä ainakin ;)

ja sitten vielä kuva toisesta harkkavaipasta. tähän tein kuminauhakujan vyötärölle. Kaavaa taas vähän muokkailin ja ihan istuva tästä tuli..ompelujälki vain on kamalaa katsottavaa!!7 kommenttia:

Alisa kirjoitti...

Tosi hyvännäköset noi pipo ja paita! Siistiä jälkeä! :)

Susanna kirjoitti...

Tosi kivat pipo ja paita ja hauskaa kun ne syntyi miehen pyytämänä :)

Katja kirjoitti...

Heh, meilläkin syntyi JYP -pipo miehen innostamana! :D

*marjuska* kirjoitti...

Hienot noi pipo ja paita! Eikä tuo vaippakaan hullummalta näytä. :-)
Tuo pul-kangas aiheuttaa ainakin täällä välillä tuskastelua kun ei meinaa saada siistiä jälkeä. Onneksi lopputulos on harjoituksen myötä parantunut. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Makeet on pipo ja huivi :)

Sani kirjoitti...

On kyl veikeen ihana pipo ja paita :)

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset teille kaikille!