perjantai 28. tammikuuta 2011

Kesäiset housut lahjaksi

Hatatuun tyttönen täytti kaksi vuotta ja jotain halusin lahjaksi ommella. Kun omalle pojalle ei oikein voi sydämiä ja kukkia applikoida, niin nyt oli loistava tilaisuus! Päädyin sitten kukkaan...kaikki terälehdet ovat kaksinkertaisia ja vain keskeltä ommeltu kiinni.

Punaista velouria oli juuri sen verran, että sain housut tehtyä, mutta sopivan väristä resoria ei ollut tarpeeksi. Niinpä päädyin tekemään kuminauhakujan puntteihin, mutta koska lahjekappaleet olivat liian lyhyet kuminauhakujan tekoon, niin tein lisäpalan toisesta palasta.. ja arvatkaapa vain leikkasinko sen lisäpalan juurikin toisesta lahjekappaleen yläosasta!!!!!! Siis voi ei!! Kangasta ei ollut kuin pieni rimpsu jäljellä ja lisääkään en päässyt ostamaan. Niinpä toisella puolella (ei applikoitu puoli) näkyy yläosassa sauma, koska olen joutunut sen tekemään kahdesta kappaleesta. Eipä tuo nyt niin hirveästi haittaa..tai jos ei tietäisi, että on tapahtunut iso kämmi, niin joku kait voisi jopa luulla sitä vain yksityiskohdaksi..?

Noh, siskoni lapselle nämä kuitenkin kehtaan antaa..

Applikointiin olen tyytyväinen ja housut muutenkin ihan kivat, ainakin kesäiset, iloiset ja värikkäät!!

3 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Ihanan keväiset ja pirteät housut :)

Susanna kirjoitti...

Voin kuvitella sen tunteen kun huomasit mistä olit leikannut, minullekin on käynyt monia mokia, onneksi niistä yleensä oppii katsomaan paremmin mitä leikkaa :) Joka tapauksessa ihan tosi kivat housut, nätit ja kukka on aivan ihana!

Sani kirjoitti...

Nätit :) ja näin kuvanperusteella ei ollenkaan hullumman näköinen vaik sauma onkin :)