perjantai 21. tammikuuta 2011

Hei muumiiii...

Muumi on myös yksi pojan lemppareista. Ostettiin muutama päivä sitten kaksi muumi dvd:tä ja nyt ensimmäistä kertaa poika on jaksanut katosa kokonaisen jakson jotakin ohjelmaa...tiettyhän se on hyvä juttu, ettei tv:tä vahtaa vielä noin pienenä, mutta pakko myöntää, että ihan kiva juttu kun välillä toinen katsoo 20 minuuttia jotain ohjelmaa ... iiik, huono äiti ;)

Pari kuukautta sitten koitin applikoida muumin ja en vaan sitten millään saanut sitä onnistumaa. Niin helppo hahmo, mutta ei vaan tullut nättiä. Eilen uusinta yritys ja nyt olen ihan suht tyytyväinen. Jotenkin musta lanka tuntuu hurjalta valkoisessa muumissa, mutta niinhän kaikissa kuvissakin muumilla on ,mustat ääriviivat.

Kuva on kopioitu jostain pojan kirjasta ja leija on omaa keksintöä...pikku kämmi vaan kun muumin silmät katsovat alas ja leija on taivaalla :D noh, ehkä muumi tuijottaa narua...

Poika nukkuikin ennätyksellisen pitkät päikkärit ja sain tehtyä vielä shortsit..Aika herkku yhdistelmä..jotenkin tästä tulee mieleen sellainen muumi ranta-asu :)
Sitten vielä kuorma-auto t-paita. Samanlaisen tein omalle pojalle muutama päivä sitten. Tämä matkasi postissa kummipojalle parane pian- lahjaksi! Tosi pimeä ja huono kuva :(

5 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Hienosti aplikoitu muumi! Jos toi tuijotus väärään suuntaan häiritsee niin voithan sä siihen aplikoida vielä jotain kaveriksi. Mua ei kyllä tuo noinkaan häiritse eikä varmaan käyttäjääkään...:-)

Sani kirjoitti...

On kyl hienosti onnistunut muumi!
muumi on vaikea aplikoida, ehkä juuri tuon valko-mustan kontrastin takia, virheet näkyy heti.
Minä en olis silmiin kiinnittänyt huomiota, jos et ois maininnut, eli hyvät noin :)

TG kirjoitti...

Tännekin vielä kiitokset mukavasta yllätyksestä! <3 Täytyy joskus sit ottaa kaveruksista kuvat, kun molemmilla on samanlainen paita :)

Riika kirjoitti...

Hieno paita! Etkä ole huono äiti. Meillä posti-Pate ajaa saman asian, ainoa ohjelma mitä poika tykkää katsoa. Ja kyllä mää annan sitä katsoa päivittäin, usein montakin jaksoa (a 15 min) päivässä. Enkä pode mitenkään hirveän huonoa omatuntoa edes.

lallatilaa kirjoitti...

Kiitokset teille kaikille kommenteista! Muumin silmät sai nyt jäädä noin kun on, ens kerralla sitten ajatusta enemmän mukaan kun ompelee :)