torstai 16. joulukuuta 2010

Valkoinen villapaita

Pitkään suunnittelin pojalle villapaitaa, yhden jo aloitinkin, mutta jäi joulukiireiltä heti alkuunsa kesken.Viikko sitten ostin uuden Modan, kun mukana tuli aikaisemmin ilmestynyt numero (1/2010). Tästä löytyi melkoisen yksinkertainen ohje, josta sai helposti muokattua sopivan hahtuvasta tehtäväksi.

Pahuksen lämmin, kun suomalaisesta hahtuvasta kudottu. Kauluksesta tykkään kanssa kovasti, lämmittää kaulaakin, tänään jo oli pihalla kokeilussa. Kokoja oli 120cm lähtien miesten XL kokoon. Aikomuksena onkin tehdä lokakuuhun mennessä miehelle samanlainen synttäriksi. Mikä loistava syy tehdä tilaus Kauhavan Kangasaiittaan, tähän jo valkoiset hahtuvat kovasti menivätkin..

Pitää vielä kertoa, että sovitteluiden jälkeen sanoin pojalle, että täytyy pestä paita ennen kun otetaan käyttöön, poika tähän vastasi, että älä vaan laita pesukoneeseen, ettei tule pieneksi.

Niin fiksu, miten moni aikuinen tietää, ettei hahtuvasta pestyä voi laittaa pesukoneeseen! Tänään sitten vielä tädilleen selitti, että tämä paita pitää pestä lanoliinilla. No lanoliiniin laitetaan vasta pesun jälkeen, mutta kyllä meidän poika tietää!

Meinasin jo julkaista, mutta muistinkin kiittää joulukorteista, joita parista (Lumiida ja Väkerryksiä ) blogista olemme saaneet, Lallatilaa lupasi tänään tai huomenna kortin kysymyksiin vastata.

Toinen juttu oli, että sähköpostiini ei tullut muutamaan viikkoon ilmoitusta kommenteista, joten niitä en ymmärtänyt lukea, saatikka vastata. Millään en aluksi ymmärtänyt missä vika ja tein sitten uuden sähköpostiosoitteenkin. Loppujen lopuksi ilmoitukset olivat menneet roskapostiin, en ymmärrä miten itsekseen yhtäkkiä (=minä tai lapset). Noo pointtina oli, että tein sähköpostini, johon sopii kirjoitella jos asiaa, osoite on hatatuu sitten se miukumauku / at gmail.com laitan tämän osoitteen tuonne jonnekkin sivupalkkiin. Tästä postista tulee vakipostiini ilmoitus (kunnes alkaa roskapostia saapumaan) ja lallatilaallekkin menee viesti perille.

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Hyvänmallinen villapaita!
Ja niin viisas poika :) tietty!

Sani kirjoitti...

Minulla menee edelleen välistä osa kommenteista roskapostiin... Mis lie vika sit...
Mut oon oppinu tarkistaan roskapostinkin päivittäin :D

Ihana pusero ja varmasti lämmin!!