keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Ohuen ohuet - Villahousut

Jokin aika sitten tein ohuet villahousut, kokoa vastasyntynyt. Kuten tuon kokoisilla tuppaa nopeasti käymään, jäävät ne pian pieniksi, joten meillähän oli mukamas tarve uusille villahousuille.. Tällaisia virolaisesta hahtuvasta, yksisäikeisenä kudottuja ei edes ollut ennestään M koossa.

Aivan uskomatonta, miten näin uskomattoman ohuet housut voivat toimia näin uskomattoman hyvin! Yöksi meillä näitä ohuempia ei laiteta, mutta muuten toimivat kuin unelma. Jotain näiden ohuudesta kertoo se, että pesun ja lanoliinituksen jälkeen näitä kuivatessa housut mahtuvat juuri ja juuri yhteen nyrkkiin, nuo pienet oikein hyvinkin. Painoa näillä uusilla housuilla on alle 20g.

Eipä ole langan kulutuskaan kovin suurta, yhdestä kiekostahan tulisi viidet tämän kokoiset housut! Hahtuvan olen Virosta ostanut pari vuotta sitten. Ohje on taas samaa, millä aina teen, silmukkamääriä tietysti muokkaillen, kun en ennen tätä kokoa ollut näin ohuella langalla tehnyt. Tällä kertaa huovutin housuja hieman kylmällä ja kuumalla vedellä, jottei ohuemmasta kohtaa länka niin helpolla katkeilisi. Sehän tässä ohuesta villasta kutoessa on suurin ongelma, että varsinkin konttaavalla kuluvat älyttömän nopeasti puhki, no käyttäjä ei konttaa vielä ainakaan puoleen vuoteen..Juu suuret ovat vielä, mutta niin pitikin olla. 
Neiti ei malttanut millään olla pois kuvasta, ja hyvinhän kuvaan mahtuu..

Näin bodyn kanssa näyttävät aivan erilaisilta, toisaalta kiva näinkin, mutta sääli, ettei oranssi ja ruskea oikein koskaan näy kenellekkään..

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Onpa kyllä ihanat, uskomatonta että noin ohuet voi toimia, jos tässä vielä joskus pääsee vaippahommiin niin tuollaisia olisi kyllä ihana kokeilla.On varmaan vauvallakin ihanan pehmeät ja lämpimät päällä :)