sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Apinapipo

Tässä parina päivänä ulkoillessa ja vihreää tähtipipoa käyttäessä olen todennut, että pipo on ihan inan liian lyhyt. Tai sen saa kyllä ulettumaan hyvin korville, mutta leikkiessä ja touhutessa saa usein vetää uudestaan pipoa alemmas...siispä parantelua ja uuden pipon ompelu!

Uusi pipo on ehkä pari senttiä pidempi, näyttää hyvän malliselta, mutta poika nukkuu parhaillaan joten en ole päässyt sovittamaan. Ja ulkoillessa pidempään sen istuvuuden vasta huomaa. Joten ehkä uutta kuvaa ja pipon sopivuuskommenttia tulossa myöhemmin lisäyksenä tähän kirjoitukseen.

Pipon materiaali nanson joustavaa collegea ja applikoinnit joustofroteesta. Kuva onnistui ihan kivasti, suuhun olen vain tyytymätön.

Lisäys: Lyhyt ulkoilu takana, pipo istui nyt paremmin päähän, ehkä sentin kaksi olisi vielä voinut olla pidempi. Tässä vielä kuva pienestä ulkoilijasta


.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vitsit, onpa hieno!!

lallatilaa kirjoitti...

kiitos kovasti!

Ansku kirjoitti...

Sullahan on täällä vaikka ja mitä ihanaa myös!Saanko sulta "varastaa" ideoita?=)

lallatilaa kirjoitti...

kiitos kiitos, tottakai saa...ja eihän nämä ideat tosiaan kaikki ole minun, vaan myöskin osaksi "varastettuja" :) Blogia kirjoittelen siskoni kanssa, eli Hatatuu-jutut on hänen tekimään ja lallatilaa-jutut on minun tekemiäni.