sunnuntai 5. syyskuuta 2010

GRAUUUUUUU!! Leijona

Tänään onkin ollut varsinainen blogituspäivä.
Meidän pieni tykkää tosi paljon lukemisesta. Olenkin löytänyt pojalle paljon kivoja kirjoja kirppareilta ja eilen yhtä kirjaa hänelle lukiessani löysin applikointi-idean, leijonan.

Ongelmaksi vain muodostui kankaat, en omistanut mitään muuta keltaista, kuin myllymuksujen apina-joustofroteeta ja siitähän ei nyt leijonaa voi mitenkään tehdä. Yhtä oranssia velouria oli pieni pala, mutta se oli tosi oranssista, joten hylkäsin senkin... Sitten muistin mieheni vanhemmilta saadut kirppikselle myyntiin tarkoitetut vaatteet ja sieltä yhden velourpaidan. Ei sekään ihan keltaista ollut, mutta paljon paremman väristä kuitenkin.

Tämä on varmaankin työläin applikointini tähän astisista ja olen kyllä lopputulokseen tosi tyytyväinen! Nyt kun minulla on kaikki tarvittavat systeemit (kovikekankaat ja muut) on applikointi alkanut luonamaan hyvin ja tähän on ihan jäänyt koukkuun! Tosi aikaavieviä ja pikkutarkkoja nämä on, mutta jotenkin se on vaan palkitsevaa kun homman saa valmiiksi. Ja onhan sekin hienoa, ettei kellään muulla ole taatusti samanlaista vaatetta!

Resoreiksi olisin NIIN halunnut oranssia tai tummanruskeaa, mutta kumpaakaan en omista. Hihoihin ihan kokeilumielessä laitoin velouria ja muut resorit on vähän vaaleammanruskealla. Olisi kiva kuulla mielipiteitänne, jätänkö oranssit velourit hihoihin vai vaihdanko nekin ruskeiksi? Mitä mieltä olette?
Siitä se ajatus sitten lähti...

5 kommenttia:

Täti A kirjoitti...

Jätä oranssit hihoihin, piristävät paitaa, kaula-aukko ja helma taas ovat pari keskenään. Oikein hyvä näin ja ihan älyhyvin onnistunut leijona!

Pauliina kirjoitti...

Munkin mielestä oranssit hihat on pirtsakat ja kivat ja sopii paitaan hyvin :) Eli jätä ne. Edelleenkään en voi uskoa tota sun kehittymisen tahtia ompelemisessa!! Tosi hienoja aplikaatioita teet!

lallatilaa kirjoitti...

Ehkä mä ne oranssit jätän, velour tuntuu vaan vähän hassulta hihoissa...
Kiitos teille :)

muru kirjoitti...

tosi kiva leijona! ja minäkin jättäisin oranssit hihoihin.

lallatilaa kirjoitti...

Muru:Kiitos kommentistasi, oranssit jätin hihoihin :)