maanantai 7. kesäkuuta 2010

Paljon olen pikkujuttuja tehnyt, mutten ehtinyt blogittamaan. Ekana tunika omalla kaavalla, aivan mielettömästä Eurokankaasta ostetusta herkullisen punaisesta, ihanan tuntuisesta, paksusta joustofroteesta. (Melkoisesti vaan kalliimpaa Viron hintoihin verrattuna..) Muuta erityistä tässä ei ole aiempiin verrattuna, paotsi kaula-aukon kaitaleen tein joustofroteesta, ja onnistui älyttömän hyvin.


Lasten tiskirätinkin tein. Aluksi ajattelin tehdä pienen version aiemmista, mutta teinkin lähes saman kokoisen, jotta löytyisi todellista käyttöä, ja käyttöön on kyllä päässytkin, nytkin kuivuu keittiössä.. Tähän virkkasin myös ripustuslenkin. Pylväillä virkkasin, aloitussilmukaoita sama määrä kuin edellisissä, mutta lanka hieman ohuempaan. Lankana Katia Jamaica, vaihteeksi Virosta ostettua.


Nämä Tico Ticotkin löytyivät vihdoin. Novitan Tico Tico langasta kuukausi pari sitten kutomani sukat, jotka menivät hukkaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Perus sukat, perus sukkaohjeella. (Halusi itse poseerata tässä asennossa.)


Näiden vauvan talvivillahousujen teossa kunnostautui tyttäreni ja mieheni. Luultavasti neiti on heittänyt omat housunsa pyykkikoppaan, ja mieheni sitten ei katsonut mitä pesee.. lopputulos tässä: (Täytyy tuo pieni reikä paikata josnoista käyttökokoiset tuli, ei kyllä näin huovutetuissa purkaannu, kun ei aikaisemminkaan.)


Lisäksi olen pari ruskeaa pul-vaippaa tehnyt, toisen neidillemme ja toisen lallatilaan pojalle lahjaksi. Näitä ruskeita nyt en enää viitsi kuvata, samanlaiset ruskeat nauhat näihinkin laitoin, vaikka pojalle nyt tuli kukkasen kuvia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neiti on niin ladylike hatussaan.

Täti A

Milli kirjoitti...

Nätti mekko pienellä puutarhatytöllä.