sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Ohuet villahousut

Taasen tein villahousut, melkein tarpeeseen.. Näin ohuita kun ei tällä erää ole ehjänä, käyttö toisaalta tällä erää melko vähäistä pottailun vuoksi. Ihanan ohuet ovat, melko kapeat puntit, joten omasta mielestäni menee tunikan alla pikkujuhlissakin.. Sehän "kiva" näin ohuissa hahtuvahousuissa on, että voi kohta taas tehdä uudet, kun nämä on kuluneet puhki..

Housut ovat samalla omalla ohjeella kuin aina. Nyt uutena juttuna kokeilin haaran kavennuksia vähän uudella tavalla, en päätellytkään reunimmaisia silmukoita, kuten normaalisti, joten silmukat oli helpompi noukkia näin. Lankana on suomalainen hahtuva yksisäikeisenä, nelosen puikoilla kudoin. Vieläkään ei nuo bambupuikot mitenkään säväyttäneet, miksi mahtavat ihmiset niitä ylivertaisina pitää?

Aikaa kului, ehkä viikon, satunnaisesti kudottuna. Huomattavasti kauemmin näin ohuesta ja helpommin katkeilevasta hahtuvasta kutominen kestää. Vastaavasti hatuvaa kyllä kuluu tietysti paljon vähemmän, aika edulliset siis, jossei omalle työlle anna arvoa.

Ei kommentteja: