tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kehtaisko blogittaa vai ei, no mä kehtaan :)

Hih...olen aina tykännyt nukkua pimeässä! Tästä asiasta on jo meidän suvussa minua ehkä vähän pilkattukkin :) Meillä makkarissa on pimentävä rullaverho, pimentävät sivuverhot+vielä tavalliset (paksusta kankaasta) olevat sivuverhot ja siltikään mielestäni makuuhuneessa ei ole riittävän pimeää... Tähän pimeysrumbaan olen tietysti myös totuttanut pienen poikamme. Nyt päivien ollessa valoisia aikaisin aamusta aina iltamyöhään asti, on nukuttamisesta tullut selvästi hitusen hankalampaa.

Jos ollaan yökylässä mummulassa, niin vuoraan ikkunat päiväpeitteillä ja lakanoilla!

Ehken näitä kotona meinaa käyttää, mutta esim. Tallinnan reissulle (minne lähdetään siskoni kanssa äitienpäivän jälkeen) otan nämä varmasti mukaan.

Mikään kaunis luomus tämä ei ole, mutta ajanee asiansa...ikinä en ole kylläkään tämmöisten silmälappujen kanssa nukkunut, että saas nähdä häiritseekö tämä nukkessa. Värit on vähän dorkat, mutta ruskea kuminauha on tosi ohutta ja pehmeää. Trikoo siis kaksinkerroin ja välissä palanen pimentävää verhokangasta. Ja kaava on ihan omaa designia!

Ja hei...en varmastikkaan ole ainut joka nauttii pimeydestä, pikku googlettelun jälkeen löysin tällaisia ihan myytävänä nettikaupoissa :)

Ei kommentteja: