keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kankaita!

Noniin, nyt on Tallinnan reissu onnellisesti ohi ja tässä esiteltynä ostamani kankaat. Loppusummaa en ole "uskaltanut" laskea, mutta kyllähän tähän määrään rahaa sai uppoamaan. Mutta onhan ne kankaat siellä NIIN paljon halempia. Eurolla ja kahdella sai montaa kangasta, siis metrihintana, mutta toki kalliimpiakin oli. Ja kilohinnallakin sai aika edullisesti. Mm. resorit, fleecet ja osa trikoista on ostettu 6 €:n kilohinnalla.
Vauvan kanssa kun oltiin reissussa, niin aikaa kaupoissa kiertelyyn (yksin) ei oikein ollut. Kävin kahdessa eri kangaskaupassa, toisessa olin 1,5 tuntia ja toisessa vähän vajaa tunnin. Aikaa olisi kulunut helposti enemmänkin ja kokoajan oli sellainen olo, että nopeasti pitää mennä.

Pettymys oli, että velouria ei ollut kummassakaan kaupassa, eikä mitään kovin kivoja lasten trikoita...myös musta resori jäi uupumaan. Nyt kun saa nukkua univelat pois ja tavarat järjestykseen aloitan ompelemaan jotain!

Kankaita ostin 1-3 metrin paloja ja kilohinnalla ostetut kankaat on vaihtelevan kokoisia, osa on tosi isoja osa vähän pienempiä.

Tässä kaikki trikoita! Pojalle vaatteita ja itsellenikin ehkä paitoja tulossa.Vaaleat kankaat lakana-kangasta, alhalla resorit ja oikealla colleget. Ehkä lakanat pojalle, tummansinisestä ajattelin koittaa jotain kevättakkia, collegeista perus housuja.Vasemmalla musta ja t-sininen fleeceä, harmaa joustofroteeta. Kukalliset vaha-kangasta+flanellia. Tummanharmaa alhalla pehmeää sammaria. Fleecestä ehkä olo-housut itselle, sammarista pojalle lappuhaalarit, vahakankaasta ruokalappuja ja flanellista suun pyyhkimis-lappuja!

Ei kommentteja: